Over ons

Samen maken we het verschil door onze ervaring, transparantie en persoonlijk contact.

In 1996 richtte Hubert Labyt na zijn carrière als architect ‘Hubert Labyt Vastgoedadvies bvba’ op. In 2016 gaf Hubert de fakkel door aan zijn zoon, Alain Labyt.

Twee jaar later vervoegde Charlotte Verbeken het team als syndicus. Ingrid Galloo en Djena Laridon versterken ons team met administratieve ondersteuning. Hubert Labyt blijft achter de schermen ondersteuning bieden bij complexe bouwkundige problemen.

Daarnaast willen we in de toekomst verder blijven groeien. We zullen jullie dan ook op de hoogte houden van eventuele uitbreidingen van ons team.

Wij zijn er voor u

Samen maken we het verschil door onze ervaring, transparantie en persoonlijk contact. Onze relatie met klanten bestaat niet alleen uit communicatie van ons naar de mede-eigenaars. Wij luisteren ook naar u en komen ter plaatse bij eventuele problemen. Daarnaast bent u tijdens de openingsuren steeds welkom in ons kantoor. Als u vragen heeft over de complexe wetten en regelgeving rond mede-eigendom, helpen wij graag wat meer duidelijkheid te scheppen.

Wij blijven ook voortdurend investeren in bijscholingen om recente wetgevingen omtrent mede-eigendom correct toe te passen evenals in informatica om het beheer vlot en efficiënt te laten verlopen.

Wij willen niet alleen nu de beste keuze zijn voor het beheer van uw vastgoed, maar ook binnen tien jaar.